üveg, üvegfal, üvegajtó, üvegkorlát, járható üveg, kirakatüvegezés, biztonsági üveg, üvegtető, üvegek, tükrök, zuhanyajtó, kádparaván, üveg, Budapest, üvegbeépítés, zuhanykabin, zuhanykabin keret nélkül, ajtó üveg, ablaküveg, hőszigetelt, üveg

Edzett üvegajtó

üvegajtó

Üvegajtó árak itt

Ide kattintva elolvashatja, mit gondolunk az üvegajtókról! üvegajtó blog itt

Képek:  A minták itt (katints)  A toló üvegajtók: itt A nyíló üvegajtók: itt

 

Amiért a legtöbben bennünket választanak:

- Egyedülálló bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol minden érdeklõdõt szeretettel várunk! Jöjjön el Ön is, mielõtt vásárol!

- 11 éves szakmai tapasztalattal, 3 üzlettel és 14 kiváló szakemberrel dolgozunk

- Kizárólag a legmagasabb minõségû anyagokkat építjük be

- Minden megrendelõnk részére díjmentes a felmérés és a szaktanácsadás

- Termékeinkre 2 év olyan garanciát vállalunk, melyet szükség esetén érvényesíteni is egyszerûen lehet!

Üvegajtó ÁRAK: Azonnal (néhány perc) megadjuk, amint megtudjuk, mire van szükség! Néhány mondat telefonon, személyesen, vagy e-mailben! Várjuk megkeresését MOST IS!

1132 Budapest, Váci út 60-62

06 30 200 9000

kalaglas@gmail.com


KIVÁLASZTJA - MEGRENDELI - FELMÉRJÜK - LEGYÁRTJUK - BEÉPÍTJÜK

Ez ennyire egyszerû, 1-2 hét alatt kész

 

További információk az üvgajtóról:

 Az üvegajtó elõnyei: 

Rendkívül biztonságos, az üvegajtók minimum 8-10 mm vastag edzett üvegbõl készülnek. Lakásoknak, irodáknak egyaránt exkluzív megjelenést kölcsönöz. Az üvegajtó úgy zár el két teret egymástól, hogy átengedi a fényt. Egyedi üvegajtó készítése során lehetõség van bármilyen minta elkészítésére, ezzel valóban egyedi jelleget kap minden üvegajtó! Minden üvegajtó tokkal és tok nélkül közvetlenül a falra szerelhetõ, bontást nem igényel. A toló üvegajtó helytakarékos, vezetõsín nem csúfítja a padlóburkolatot. Magas minõségû DORMA AGILE szerelvénycsaláddal kerül beépítésre, ez garantálja a hosszan tartó tökéletes mûködést, az exkluzív megjelenést. Az üvegajtók könnyen nyithatók, zárhatók, gyerekek által is. Sõt a gyerekek is bátran használhatják, könnyen mozgathatják.

Az üvegajtó tisztítása:

 Az üvegajtók nem igényelnek speciális tisztítást. Egyszerû üveg/tükör/ablaktisztító folyadékkal befújjuk, majd száraz papírtörlõvel letöröljük. A matt üvegajtókat minden esetbn savmart üvegbõl készítjük, mert a homokfújt üveg tisztítása nehézkes lenne üvegajtó esetén. Tekintettel arra, hogy alsó vezetõsín nem kerül beépítésre, könnyen tisztítható marad a padló is. Az üvegajtó tökéletes rögzítésérõl a felsõ felfüggesztés gondoskodik.

Az üvegajtó kivitelezési lehetõségei:

Az üveg tipusa szerint: Lehet víztiszta, savmart, anyagában szinezett bronz, szürke züld, illetve kék. Egyedi fóliázott, dekorfóliázott, egyedi mintával savmart, egyedileg festett üvegajtók rendelhetõk.

Az üvegajtó jellege szerint: Toló üvegajtó és nyíló üvegajtó egyaránt létesíthetõ, ennek módját a megrendelõ igénye és a helyi adottságok határozzák meg.

Az üvegajtó rögzítés szempontjából lehet: Üvegpánttal zsanér jellegûen felfogatva (pl. szaunaajtók, beltéri üvegajtó), valamint alsó és felsõ forgásponttal rögzítve (pl. iroda, portál esetén üveg-üveg pántokkal)

Az üvegajtó és a felhasználó kapcsolata szempontjából: kilinccsel, tolópajzzsal, ajtógombbal, vagy többféle méretû és formájú ajtónyitó elemekkel, kagylógombokkal érintkezhetünk az üvegajtó használatakor.

Az üvegajtó zárhatósága szerint: készítünk zárható és nem zárható üvegajtókat egyaránt. Ezt szintén a megrendelõ igénye határozza meg. Tolóajtó esetén is van lehetõség zárásra. Opcionálisan forgásponttal szerelt üvegajtók esetén lehetõség van padlófékkel szereltetni az üvegajtót, mert ebben az esetben az automatika használat után visszaállítja az ajtót nyitott, vagy csukott állapotba, azaz megtartja az üvegatót 90 illetve 180 fokban.

Fentiekbõl egyértelmûen kiderül, hogy számtalan üvegajtó létezik, tetszés szerint választható minden tulajdonsága. Igy mindenki megtalálja a számára megfelelõ üvegajtót.
Amennyiben további segítségrevan szüksége, kérem hívja az alábbi számot, vagy írjon egy e-mailt elérhetõséggel, mi visszahívjuk Önt!

Üvegajtó kivitelezése országszerte! Várjuk megrendeléseiket!

Egyedi üvegajtó 2 hét alatt!!! 2 év garancia, megbízható precíz kivitelezés, alacsony árak.

  Savmart edzett üvegbõl készült nyíló üvegajtó

  Egyedi mintával savmart edzett üvegbõl készült üvegajtó

 

 Egyedi mintával, savmart edzett üvegbõl, nyíló üvegajtó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Víztiszta edzett üvegajtó

 Víztiszta edzett üvegajtó

 

 víztiszta boltíves üvegfal edzett üvegajtóval

 

 Egyedi víztiszta üvegajtó

 

 víztiszta edzett üvegajtó


Üvegajtók

Cégünk ezen a területen is elsõsorban Dorma szerelvényeket alkalmaz. Általában keret nélküli üvegajtókat építünk. Az üvegajtók mindig edzett biztonsági üvegbõl készülnek, ám lehetõség van meghatározni az üveg típusát. Lehet pl. víztiszta edzett üveg, savmart edzett üveg, homokfújt edzettüveg, egyedi dekormintás edzett üveg, vagy akár színes is. Beltéri üvegajtók gyártása felmérés alapján egyedi méretben, nyíló vagy eltolható kivitelben. A felhasználásra kerülõ üvegek és vasalatok tekintetében gazdag a szín- és a formaválaszték.A üvegajtók szerelése elõtt helyszíni felmérés szükséges. Az üvegbeépítés általában méretvételtõl számított 1 héten belül lehetséges. Az üveges szakember minden kérdésére szívesen válaszol.


Szolgáltatásaink:

EGYEDI ÜVEG ZUHANYKABIN - ZUHANYAJTÓ - KÁDPARAVÁN
ÜVEGAJTÓ - TOLÓ ÜVEGAJTÓ - NYÍLÓ ÜVEGAJTÓ
EDZETT ÜVEG - ÜVEG VÁLASZFAL
ÜVEGKORLÁT - KORLÁTÜVEG
KIRAKATÜVEG - ÜVEGPORTÁL
ÜVEGFÖDÉM - ÜVEG JÁRÓFELÜLET
DEKORÜVEG - CSEMPE HELYETT ÜVEG
ÜVEGTETÕ - ELÕTETÕ
HOMLOKZAT EDZETT ÜVEGBÕL
ÜVEG, TÜKÖR MÉRETRE VÁGÁSA, BEÉPÍTÉSE
HÕSZIGETELÕ ÜVEGEK GYÁRTÁSA, BEÉPÍTÉSE

Elérhetõségek

Mobil: 06-30 200 9000
Iroda: (06-1) 349-1947
e-mail: kala@kalaglas.hu
web: www.kalaglas.hu

partnereink: www.uvegtenger.hu   www.uveglap.hu www.uvegstudio.hu


Üveges szolgálat Budapest egész területén, Dunakeszin, Fóton, Gödön és környékükön ajtók ablakok kirakatok portálok, díszüvegek, biztonsági üvegek, edzett katedrálüvegek, drótüvegek, hõszigetelt üvegek cseréje, javítása .Egyedi üveg, üvegkorlát,üvegfödém, üvegtetõ tervezése gyártása kedvezõ árakkal, rövidhatáridõvel.

Ajtók ablakok lakossági és közületi üvegezése, tükörszerelés helyszíni kiszállással, üvegbeépítés, üvegszereléssel. Tükörcsiszolás, fazettázás, tükörragasztás tolóajtókra, tükör keretezése, tükrök beépítése, készítése bútorokba, elõszobába, fürdõszobába.

Fitness termek tükrözése, fodrász és egyéb üzletek berendezése üveggel, tükörrel.

Üvegtípusok, amikbõl választhat a teljesség igénye nélkül:

Síküveg, parsol üveg, reflexiós üveg, színes dekorüveg, katedrálüveg, drótüveg, edzett üveg, savmart üveg, homok-fújt üveg, clear white üveg, hõszigetelõ-üveg, ragasztott üveg, hõálló üveg, fazetta, tükör, thermoplán üveg,hõszigetelõ üveg nap- vagy hõvédõ, fokozott hõszigetelésû üveg, tûzgátló üveg,ragasztott biztonsági üveg, betörést, átdobást akadályozó üveg, golyóálló üveg.

 Savmart edzett üvegajtó egyedi méretben

 

Portállal szerelt edzett üvegajtó víztiszta kivitelben

 

 Portállal szerelt edzett üvegajtó víztiszta kivitelben

 

 Savmart edzett üvegbõl készült 2 szárnyú tolóajtó